X

Tedenska ponudba malic in kosil

PONEDELJEK
1. Segedin
2. Špageti carbonara
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

TOREK
1. Zrezek z gobicami, dušen riž
2. Solata z ocvrtim sirom
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

SREDA
1. Krvavica, kisla repa, krompir
2. Rižota s piščancem in zelenjavo
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

ČETRTEK
1. Čufte, pire krompir
2. Njoki z govejim mesom, suhim paradižnikom in parmezanom
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

PETEK
1. File postrvi, blitva s krompirjem
2. Fuži z mesom in parmezanom
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski ) 

SOBOTA
1. Ješprenj s suhim mesom
2. Svinjska pečenka, pražen krompir
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

NEDELJA
1. Piščančji file na žaru s pršutom in sirom, pečen krompir
2. Peresniki s paradižnikom in mozzarello
3. Golaž z žlikrofi
4. Dunajski s pomesom ( piščančji ali svinjski )

Razvoz malic - November 2020



Zapri

Bar in restavracija ŠPICA

Čas je za novo poglavje, za novo zgodbo. Obarvano lokalno, predvsem pa osebno. Nekoč sem veslal in osvojil bronasto olimpijsko medaljo, prvo za samostojno Slovenijo. Bil na štirih olimpijadah. Potem je bil Chilli. Osem let. Sedaj je Špica, ker sem v četvercu veslal na špici – prvi v čolnu!



Kje smo